Specialized Purist boce

Zadržavanje hidratacije je jedna od važnijih tjelesnih funkcija bez obzira na to tko ste i što radite, posebno ako ste aktivni, potrebno je još veću pozornost obratiti na svoje tekućine za pravilno funkcioniranje tijela. Nije potrebno mnogo da tijelo počne lučiti znoj kad biciklirate, a bilo da krenete na vožnju cestom ili pak odete na lokalnu stazu da jurite makadamskim terenima, uvijek želite znati da imate nešto uz sebe da popijete i da vam to neće ometati vožnju ili trening.

Specialized boce slove za najprodavanije boce na tržištu, a njihovi inžinjeri neprestano rade kako bi bile još bolje. Novi i poboljšani ergonomski dizajn omogućuje bolji osjećaj i funkciju, a još uvijek zadržavajući izdržljive, 100% ne-propuštajuće kvalitete po kojim je poznata. Sljedeća generacija izoliranih boca je Purist Insulated, koja je najfleksibilnija izolirajuća boca na tržištu, a ujedno i jedina koja sadrži Purist tehnologiju za isporuku bistrog, čistog okusa vode. MoFlo kapica na vrhu donosi visoku stopu protoka, a ima i širi kanal.
Neke od značajki Specialized boca:

Purist infuzija štiti bocu od mirisa, mrlja i plijesni kako bi voda i boca bile čistom.
Chromatek™ obloga čuva vašu tekućine hladnom (samo od termoizolirajuće boce).
Nadograđeni materijali omogućuju nenadmašnu stisljivost.
Heart Valve™ ventil sa samopropusnom brtvom pruža veliku brzinu protoka sa 100% propusnim dizajnom – čak i kada je ventil otvoren.
Plastika bez BPA izrađena je od 100% FDA materijala i štampana je na bazi netapala (UV Cured), CPSC-ovom tintom i materijalima.
Boce ne ostavljaju neugodne mirise i daju osjećaj prirodne i svježe vode

Izvor: https://www.bicikla.com

Verified by MonsterInsights