LJETNA AKCIJA

Ljetna akcija bicikala za elegantno kretanje po gradu ili bezbrižan odlazak na plažu. Uz određene modele Olmo i Eleven bicikala poklanjamo prednju košaru.

OLMO ANITA

Olmo Anita je udoban i pouzdan gradski bicikl osmišljen za brzo i lako kretanje gradskim prometom. Posebno dizajnirana geometrija i podesiva lula volana pružaju ugodan položaj vožnje, a Shimano sustav prijenosa glatko i precizno prebacivanje brzina. Opremljen je praktičnim prednjim i stražnjim nosačem tereta za prijevoz svih potrepština, blatobranima pune dužine za mokre i vlažne dane te sustavom rasvjete za vožnju u uvjetima slabog osvjetljenja.

OLMO BORGO

Elegantan, funkcionalan i udoban gradski bicikl, dizajniran za svakodnevne vožnje!

Bilo da se radi o odlasku u trgovinu, na posao ili rekreaciji, ovaj bicikl s aluminijskim okvirom, Shimano 7-brzinskim prijenosom, svijetlima, blatobranima i nadasve udobnom pozicijom, pružit će Vam bezbrižnu i zabavnu vožnju.

ELEVEN OUTDOOR EXPERIENCE LADY

Eleven Outdoor Experience je udoban i siguran ženski bicikl namijenjen za brzo i efikasno kretanje gradskim prometom. Opremljen je preciznim Sunrun sustavom prijenosa i pouzdanim V-brake kočnicama za sigurno zaustavljanje te ima posebno dizajniranu geometriju koja pruža praktičnost i udobnost za ugodno iskustvo svake vožnje. Uz uredno integrirane blatobrane za kišne i vlažne dane, nosač tereta za prijevoz svih Vaših potrepština, sustav rasvjete za vožnju u uvjetima slabog osvjetljenja te praktičan nogar spremni ste bezbrižno pedaliranje u svim uvjetima.

OLMO LEVANTE 28 LADY E-BIKE

Čiste linije okvira inspirirane modernim i trendovskim dizajnom glavna su odlika Olmo Levante Lady električnog bicikla. Bogati popis dodatne opreme zaokružen je izinmo udodbnim sjedalom, prednjim i stražnjim nosačem tereta, svjetlima i blatobranima. Za prijenos je zadužen 7-brzinski MOV pogonski sustav, a motor i baterija Promovec 560 Wh osiguravaju vam laku i zabavnu vožnju.

DEVRON E-BIKE

Devron Europe posebnu pažnju posvećuje izradi gradskih električnih bicikala. E-bike Devron je hibrid koji nudi savršen omjer cijene i performansi te jamči iznimno zadovoljstvo prilikom svakog korištenja. Opremljen je Zoom prednjom suspenzijom za veću udobnost u vožnji i Shimano sustavom prijenosa sa širokim rasponom brzina koji u kombinaciji sa snažnim pogonom može savladati i najteži uspon. Blatobrani pune dužine, nosač tereta i rasvjetni sustav ga čine idealnim prijevoznim sredstvom u svim vremenskim uvjetima, bilo to kroz svakodnevnu gradsku gužvu do posla ili za duže izlete u prirodu vikendom.

Imate pitanja?

Pošaljite mail