BIANCHI eomnia

e-bicikli koji će zadovoljiti potrebe svih vrsta vozača

“OMNIA” znači “SVE” i postoji E-Omnia za svaku vrstu vozača.

E-Omnia je nova obitelj Bianchijevih e-bicikala visokih performansi koji zadovoljavaju potrebe svih vrsta vozača: od putnika i turista, do gradskih putnika i iskusnih brdskih biciklista.

E-Omnia je sljedeći korak u Bianchijevoj električnoj revoluciji. Rješenje koje pomaže ljudima da se kreću bolje i pametnije kroz život, uz nultu emisiju CO2.

E-OMNIA modeli su sada dostupni! Obratite se najbližem trgovcu i otkrijte budućnost električne mobilnosti.

Urban, Tourer i MTB

Ono što je započelo s e-SUV-om, našim vodećim električnim modelom, sada se proširuje na niz aluminijskih bicikala performansi za sve.

Unutar platforme E-Omnia stvorili smo tri različita svijeta.

Omnia Type T je hibrid dizajniran za maksimalnu svestranost i kako bi u potpunosti zadovoljio sve vozače koji traže bicikl za trekking, gradsku vožnju i više od toga.

Okvir je izrađen od pouzdanog aluminijskog materijala koji pruža izdržljivost i malu težinu te osigurava pristupačnu cijenu.

Opremljen je SR Suntour suspenzijskom vilicom koja u kombinaciji sa širokim Schwalbe Supermoto gumama i cijevi sjedala sa suspenzijom nudi sposobnost savladavanja svake vrste terena od glatkog asfalta do šljunčanih staza, što ga čini idealnim za gradsku vožnju, lagani trening ili dugu vikend vožnju za čisto zadovoljstvo.

Pokreće ga napredni Bosch motor koji pruža optimalnu asistenciju prilikom pedaliranja kako bi smanjio napor i učinio duge vožnje zabavnijima, a odgovarajuća baterija pruža dovoljan kapacitet za ostvarenje svih ciljeva.

Dolazi s posebno dizajniranim stražnjim nosačem tereta koji je uredno integriran u okvir bicikla zajedno sa svim prihvatima za bisage ili dječju sjedalicu kako biste mogli prevoziti sve što trebate, napredni integrirani sustav rasvjete povećava vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja i sigurnost u prometu, a montirani blatobrani omogućuju i vožnju kišnim te vlažnim danima.

Jedinstvena moderna geometrija pruža ugodan položaj vožnje te lako silaženje s bicikla, a u kombinaciji s urednom integracijom opreme i interno provedenim kablovima doprinosi elegantnom izgledu kojim se ističe ovaj svestrani e-bicikl.

BIANCHI OMNIA T-TYPE WMN XT BOSCH 625 BK-BLACK

BIANCHI E-OMNIA T TYPE DEORE BOSCH 500WH BLACK

BIANCHI E-OMNIA T TYPE BOSCH 500WH BK-BLACK GLOSSY

BIANCHI E-OMNIA FX TYPE FS 29 XT12 BOSCH 625WH OR-BLACK/GRAY MATT

BIANCHI E-OMNIA FX TYPE FS 29 XT12 BOSCH 625WH BC-BLUE/CK16

Izvor: Keindl Sport

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2023 Bike zone VK, HR