CUBE ELEKTRIČNI BICIKLI

BH XTEP LYNX 5.5 PRO G70

BH XTEP LYNX 5.5 PRO G70 je električni bicikl inovativnog dizajna, visokih performansi i velikog kapaciteta radi baterije od 720 Wh. Xtep pokreće Shimanov Steps E8000 motor s maksimalnom brojem okretaja od 130 u minuti te maksimalnim okretnim momentom od 70 Nm. Bicikl sadrži jedinstvene i kvalitetne komponente i performanse poput 3 moda vožnje: Eco, Trail i Boost te X sustav koji jamči maksimalnu krutost okvira. Ovjes uključuje Split Pivot sustav koji omogućuje odvojeno djelovanje tri sile koje se primjenjuju na bicikl: pedaliranje, kočenje i ovjes. Ima maksimalni doseg do 155 km, što znači da možete provesti lijep dan uživajući na biciklu u prirodi..

CUBE REACTION HYBRID PERFORMANCE 500

Cube Reaction Hybrid Performance je električni brdski bicikl stvoren s ciljem da omogući vozačima izvlačenje maksimuma iz staza kojima voze. Potpuno novi lagani aluminijski okvir je elegantniji i krući. Interno provedeni bužiri daju čišći izgled i olakšavaju održavanje, a kompatibilnost s CUBE dodacima čini nadogradnju jednostavnom. Besprijekorno integrirani Bosch motor i baterija, kontrolirani putem Purion sučelja ugrađenog na volanu, tiho i učinkovito odrađuju posao pojačavanja snage pedaliranja za lakše osvajanje uspona, brzu vožnju i širenje horizonta. Bateriju možete puniti bez prethodnog uklanjanja sa okvira. Bicikl je opremljen Suntour vilicom, snažnim Shimano hidrauličnim disk kočnicama i Shimano 9-brzinskim pogonskim sustavom sa širokim rasponom brzina za ugodno iskustvo svake vožnje.

OLMO LEVANTE 28 LADY E-BIKE 7B

Čiste linije okvira inspirirane modernim i trendovskim dizajnom glavna su odlika Olmo Levante Lady električnog bicikla. Bogati popis dodatne opreme zaokružen je izinmo udodbnim sjedalom, prednjim i stražnjim nosačem tereta, svjetlima i blatobranima. Za prijenos je zadužen 7-brzinski MOV pogonski sustav, a motor i baterija Promovec 396 Wh osiguravaju vam laku i zabavnu vožnju.

CUBE REACTION HYBRID PERFORMANCE 400 DESERT´N´ORANGE

Reaction Hybrid Performance je električni brdski bicikl stvoren s ciljem da omogući vozačima izvlačenje maksimuma iz staza kojima voze. Potpuno novi lagani aluminijski okvir je elegantniji, krući i svestraniji od svog prethodnika. Interno provedeni bužiri daju čišći izgled i olakšavaju održavanje, a kompatibilnost s CUBE dodacima čini nadogradnju jednostavnom. Besprijekorno integrirani Bosch motor i baterija, kontrolirani putem Purion sučelja ugrađenog na volanu, tiho i učinkovito odrađuju posao pojačavanja snage pedaliranja za lakše osvajanje uspona, brzu vožnju i širenje horizonta. Bateriju čak možete puniti bez prethodnog uklanjanja sa okvira. Bicikl je opremljen Suntour vilicom, snažnim Shimano hidrauličnim disk kočnicama i Shimano 9-brzinskim pogonskim sustavom sa širokim rasponom brzina za ugodno iskustvo svake vožnje.

CUBE NURIDE HYBRID PERFORMANCE 625 ALLROAD

RCube Nuride Hybrid Performance Allroad je električni brdski bicikl s 29″ kotačima kojeg pokreće Boscheva treća generacija pogonske jedinice. Dolazi sa Shimano 9-stupanjskim mjenjačem i SR Suntour zračnom vilicom. Nuride Hybrid Performance Allroad ima značajke koje su potrebne za olakšati bilo koju rutu, na cesti ili izvan nje. Snažne hidraulične disk-kočnice garantiraju sigurnost, baterija od 625Wh će potrajati i pokriti opseg koji vam treba, a tu je i cijeli niz dodatne opreme – blatobrani, nogar i sustav osvjetljenja. S Cube Nuride Hybrid Performance Allroad ste spremni za bilo koju avanturu!

Bilo da odaberete trapez, easy entry ili standardni okvir, pažnja prema detaljima učiniti će Cube Nuride Hybrid Performance Allroad užitkom za posjedovati. Temeljen na modularnom sustavu baterije, napredni dizajn okvira u potpunosti obuhvaća Bosch bateriju za elegantan izgled i bolju zaštitu. Uska cijev volana osigurava precizno upravljanje, tako da možete biti uvjereni u udobnu i sigurnu vožnju.

CUBE STEREO HYBRID 140 HPC PRO 625

CUBE Stereo Hybrid 140 HPC Pro je brdski e-bicikl stvoren za sve izazove koji se nađu pred Vama u vožnji najzahtjevnijim stazama.

Okvir je izrađen od C:62 Monocoque karbonskog materijala oblikovanog Advanced Twin Mold tehnologijom koji nudi savršen omjer čvrstoće i male težine te glatko integrira modularni sustav baterije i motor u jednu čistu strukturu koja učinkovito štiti sve krucijalne elemente od prašine i vlage.

Pokreće ga četvrta generacija snažne Bosch pogonske jedinice koja Vas u kombinaciji s baterijom od 625 Wh neće iznevjeriti.

Dolazi s glatkim Shimano Deore 1×11-brzinskim prijenosom i širokim Schwalbe gumama za lako savladavanje svakog uspona, a Rockshock suspenzija od 140 mm hoda s Recon Silver Air vilicom sprijeda i Deluxe Select shock-om straga u kombinaciji s Magura MT Thirty hidrauličnim disk kočnicama pruža udobnost i potpunu kontrolu prilikom spuštanja.

Posebno dizajnirana All Mountain geometrija i pažljivo odabrane komponente izvrsno surađuju sa suspenzijom i Bosch pogonskim sustavom kako bi bicikl u vožnji osigurao stabilnost, povećao samopouzdanje i zajamčio čistu zabavu.

Enjoy the ride

Bikezone: speed is the need

info@bikezone.hr nazovite nas: 032 306 060

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2023 Bike zone VK, HR

NAZOVITE I POSJETITE NAS ZA DETALJE PONUDA