Živjela cestovna vožnja

Potpuno novi karbonski Domane SL i SLR

Bicikl koji svaku cestovnu vožnju čini boljom

Ovo je oda otvorenoj cesti. Za novu vrstu nedjeljne vožnje gdje su prozori uvijek spušteni. Ovo je potpuno novi karbonski Domane.

Domane SL i SLR stvoreni su za epske dane u sedlu, s nevjerojatnom udobnošću izdržljivosti, svestranošću spremnom za avanturu i performansama na podiju. Bilo da istražujete asfaltirane ceste ili šljunčane ceste, pedalirate stoljeće ili se utrkujete po kaldrmi Paris-Roubaixa, Domane je najbolji način da uživate u vožnji.

Naš najlakši i najbrži Domane disk ikada

Potpuno novi Domane četvrte generacije sada je naš najbrži i najlakši Domane disk ikad zahvaljujući novom laganom dizajnu okvira, premium OCLV Carbon i ažuriranom aero Kammtail obliku cijevi.

Glatko kao maslac

Novoprofinjena IsoSpeed ​​tehnologija

Uživajte u udobnosti na dugim relacijama uz ažuriranu tehnologiju stražnjeg okvira IsoSpeed ​​koja odvaja stup sjedala od ostatka okvira za usklađenost pri sjedenju i manje umora.

Prednost OCLV-a

Lagan i jak OCLV Carbon

Dobro izgrađen karbonski okvir čini svu razliku. Svi modeli Domane od ugljika izrađeni su korištenjem Trekovog patentiranog procesa ugljičnih vlakana, koji dramatično smanjuje težinu uz zadržavanje čvrstoće i krutosti.

Zbogom, paketi sedla

Skriveni nosači za pohranu i gornju cijev

Elegantni novi gornji cijevni nosači olakšavaju nošenje i pristup vašim osnovnim stvarima, a skriveni donji dio za pohranu nudi pametniji i profinjeniji način za transport svih potrebnih alata.

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2024 Bike zone VK, HR