Elite trenažeri

Budi uvijek u formi

TRENAŽER ELITE JUSTO EU

Elite Justo je novi elitni trener grupe interaktivnih trenera najviše razine.

Vrhunska preciznost, nagib do 24%, ugrađeni mjerač snage, auto-kalibracija, redefinirani pojedinačni načini rada. Justo je kućni trenažer dizajniran da izazove i izvuče najviše od vozača.

Justo je najnapredniji alat u Elite katalogu kućnih trenažera: možete voziti svoj bicikl i trenirati kod kuće, s velikim realizmom i uzbuđenjem, dok izazivate svoje biciklističke vještine s ciljanim programima i mnogim virtualnim utrkama dostupnim u biciklističkim aplikacijama.

Integrirani mjerač snage: maksimalna točnost

Justo mjeri stvarnu isporučenu snagu pomoću integriranog mjerača snage – OTS (optički senzor momenta). Zahvaljujući ugrađenom mjeraču snage, trenažer može trenutno izmjeriti vašu izlaznu snagu s nevjerojatnom preciznošću od ± 1%. Justo ima nove podatkovne mogućnosti za ERG način rada, uključujući značajku Easy Start koja olakšava početak i nastavak intervala nakon što prestanete okretati pedale. Kada se čegrtaljka prestane okretati, ova će značajka automatski ukloniti otpor prije nego počnete okretati pedale, dajući vam nekoliko sekundi da pomaknete noge prije ponovne primjene otpora postavljenog za intervale.

Brutalni usponi do 24% nagiba

Justo automatski kontrolira otpor tijekom vježbanja, simulirajući do nevjerojatnih 24% maksimalnog nagiba. Unaprijedite svoje vještine penjanja s kućnim trenažerom koji može pružiti realističan osjećaj, zabavu i uronjenost čak i na najintenzivnije i najizazovnije planine. Trenažer je također kompatibilan s Rizer Mountain Simulatorom, koji može pomaknuti vaš bicikl uzbrdo do +20% i dolje za -10%, tako da možete pedalirati u zatvorenom kao da ste zapravo na Mont Ventouxu. Ažurirani ugrađeni mjerač snage također će vam pomoći da postignete superbrzu poziciju tijekom Zwift utrka.

Poboljšajte svoj osjećaj pedaliranja uz Elite Flex Feet

Također, uključuje nove Flex Feet, koje imaju za cilj učiniti vaše pedaliranje još realističnijim, ovisno o krutosti vašeg odabranog modela. Izmjenjivi oslonci za noge omogućit će vam repliciranje prirodnog pritiska i oscilacija bicikla, prilagođavajući okretanje pedala na kućnom trenažeru vašem stilu okretanja pedala na otvorenom. Slijedeći prirodnu biomehaniku svojih mišića tijekom atletskog pokreta, možete smanjiti umor mišića i značajno povećati učinkovitost svojih kućnih vježbi.

Automatska kalibracija

Može se samostalno kalibrirati, automatski kalibrirajući u najprikladnije vrijeme bez potrebe za ručnom intervencijom sportaša. Ova nova značajka čini trening s ovim kućnim trenažerom preciznim i trenutnim od prve uporabe.

Koristite ga sa svim ‘indoor’ softverskim platformama

Justo također pripada nizu interaktivnih trenažera s dualnim ANT+™ FE-C i Bluetooth® komunikacijskim protokolom, što znači da je trenažer u potpunosti interoperabilan s aplikacijama, softverom, računalima, pametnim telefonima, tabletima i Apple TV-om. S Justom čak dobivate i besplatnu 12-mjesečnu pretplatu na aplikaciju Elite My E-Training. U paketu ćete pronaći i druge kupone koji vam omogućuju da iskoristite probno razdoblje najpopularnijih platformi za indoor biciklizam kao što su Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap ili Bkool.

Značajke:

 • Eliteov najprecizniji trenažer Uz poboljšanja softvera, Eliteov sustav optičkog senzora zakretnog momenta (OTS) pruža najbolju točnost snage od 1% u industriji.
 • Ova poboljšanja također čine Justo prvim Elite interaktivnim trenažerom s automatskom kalibracijom, čime se eliminira potreba korisnika za ručnom kalibracijom kako bi se osigurala točna izvedba.
 • Novodizajnirani zamašnjak nije samo teži (6,2 kg) za bolji osjećaj vožnje, nego je i aerodinamičniji za smanjenje buke, čineći Justo najtišom Elite vježbačom.
 • Uključena su dva seta Flex Feet kako bi se tenisica mogla pomicati radi prirodnijeg pristajanja ili fiksiranja na mjestu po želji.
 • Dvostruki Bluetooth kanal omogućuje Justu da se koristi kao kadenca ili kardio most s kompatibilnim bežičnim dodacima (nisu uključeni), a s najnovijim Bluetooth standardima i ANT+ FE-C vezama, Justo ima najširu moguću kompatibilnost.
 • Održiva gradnja; većina simulatora izrađena je od metala koji se može ponovno koristiti ili recikliranih materijala kako bi se smanjio početni utjecaj simulatora na okoliš i olakšalo recikliranje na kraju životnog vijeka.
 • Kompatibilan sa Shimano HG kasetama s 11 brzina (nisu uključene), dostupnim setovima za pretvorbu Campagnolo, SRAM XDR ili MICRO SPLINE.
 • Kompatibilan s okvirima 142 x 12 mm i 130/135 mm Q/R, dostupni su adapteri za 141 mm QR, 148 mm Boost i 157 mm Superboost.
 • Otvorena veličina: 570 x 720 x 520 mm / 22,44″ x 28,35″ x 20,47″ (D x Š x V)
 • Zatvorena veličina: 570 x 195 x 520 mm / 22,44″ x 7,682″ x 20,47″ (D x Š x V)
 • Težina: 17 kg

TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T

DIRETO XR-T vrhunski Elite trenažer koji dolazi bez kazete je vrlo precizan i kompatibilan sa širokim rasponom modela bicikala.

Integrirani OTS mjerač snage osigurava točnost do +/- 1,5% – što predstavlja jednu od glavnih značajki DIRETO XR-T modela, postavljajući ga na vrh Elite kućnih trenažera sa svojom realističnom simulacijom nagiba – do 24%.

Koja je razlika između Direto XR i Direto XR-T?
Direto XR i Direto XR-T dva su identična kućna trenera, koji imaju iste tehničke specifikacije u pogledu strukturnih i elektroničkih značajki. Ono što ih razdvaja je kazeta koja je uključena u Direto XR, ali nije uključena u DIRETO XR-T.

Integrirani mjerač snage koji precizno mjeri izlaznu snagu.
Ono što DIRETO XR i DIRETO XR-T čini najtočnijim među Elite kućnim trenažerima je integrirani OTS (Optical Torque Sensor) mjerač snage. Omogućuje učinkovito mjerenje izlazne snage na vašim treninzima s preciznošću +/- 1,5%, jednom od najvećih među komercijalno dostupnim trenažerima.

Simuliranje najviših gradijenata
DIRETO XR-T je interaktivan, tako da automatski prilagođava otpor dok vježbate. U usporedbi s prethodnim Direto modelima, XR-T ima veći zamašnjak i simulira nagibe do nevjerojatnih 24%.

To osigurava izvrsne performanse čak i tijekom posebno intenzivnih treninga – moći ćete na brzinu provjeriti sve svoje tablice treninga, provesti testove za procjenu vaše kondicije, napraviti ponavljanja i brze sprinteve pri maksimalnoj snazi.

Bilo koja vrsta treninga koju želite dostupna vam je u vožnji na DIRETO XR-T.

Potpuna kompatibilnost
DIRETO XR-T jedan je od najkompatibilnijih komercijalno dostupnih trenažera, savršen i za brdske i za gradske bicikle.

Ima novu strukturu koja je savršena za smještaj dužih mjenjača s većim kapacitetom i na većim setovima zupčanika s 12 brzina. Na ovaj je način DIRETO XR-T kompatibilan sa Shimano®/SRAM 9/10/11-brzinskim, Campagnolo 9/10/11/12-brzinskim, SRAM NX 12-brzinskim i Shimano® Micro Spline 12-brzinskim kazetama.

Koristite ga sa svim softverskim platformama za biciklizam u zatvorenom!
DIRETO XR-T potpuno je interaktivan i komunicira sa svim softverskim platformama putem ANT+™ FE-C i Bluetooth sustava, baš kao i svi Elite trenažeri s izravnim prijenosom.

Postavite programe treninga s nekoliko klikova i odmah počnite okretati pedale. DIRETO XR-T automatski će prilagoditi otpor i upravljati vašim treningom.

Može se upravljati putem softvera i aplikacije My E-Training (12-mjesečna besplatna pretplata) ili drugih usluga u zatvorenom biciklizmu, kao što su: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bkool, Kinomap i mnogi drugi.

Analiza pedaliranja
Analiza pedaliranja ekskluzivna je opcija dostupna među najboljim Elite interaktivnim kućnim trenažerima, uključujući DIRETO XR-T.

To je inovativna funkcija koja će analizirati vašu izlaznu snagu tijekom cijelog okretanja pedala kroz sustav od 24 točke.

Pomoću dvije vrste grafikona možete prikazati podatke o DIRETO XR-T, poput vrijednosti trenutne izlazne snage tijekom okretanja pedala. To stvara temeljitu procjenu mehaničke učinkovitosti pokreta za bicikliste, tako da je moguće prilagoditi i ispraviti tamo gdje je to potrebno.

Funkcija je dostupna za kupnju u Elite programu My E-Training.

Podaci o kadenci, brzini i snazi
Svi Elite trenažeri oslanjaju se na trenutni prijenos snage, brzine i podataka o ritmu pedaliranja kako bi Vam omogućili postizanje najspecifičnijeg i najtočnijeg plana treninga.

Za mjerenje ritma, Elite trenažeri se koriste praktičnom tehnologijom bez senzora koja može otkriti brzinu okretanja pedala bez potrebe za postavljanjem senzora na okvir bicikla.

Većina trenažera mjeri ritam pedaliranja analizirajući promjenu brzine, dok Elite interaktivni trenažeri DIRETO XR-T, Direto X, Direto, Drivo i Drivo II mjere kadencu analizom snage pomoću svog inovativnog integriranog OTS mjerača snage.

VALJCI ELITE NERO

Nero pruža sve najbolje od Quick-Motion valjka: dizajn, plutajući sustav, udobnost. Elite ga je učinio crnim, agresivnim, sportskim i interaktivnim! Spajanjem inovacije Quick-Motion i interaktivnosti Arion Digital Smart B + stvoren je Nero, Eliteov novi interaktivni valjak.

Estetski privlačan i tehnički izveden, Nero zadovoljava sve zahtjeve kako bi osigurao da sportaš ima zabavan i stimulativan trening. Nero je prvi valjak sa zamašnjakom koji osigurava glatku i prirodniju vožnju.

 • NERO je kompatibilan s kotačima za cestovne i brdske bicikle
 • prilagođava svoj otpor na temelju treninga koji obavljate
 • jedinica je u stanju simulirati nagibe do 7%
 • koristi ANT + i Bluetooth bežične komunikacijske protokole za slanje svih podataka o treningu programima, aplikacijama i softverom
 • plutajući sustav olakšava pristup valjcima jer apsorbira nagle pokrete
 • tipični parabolični oblik krajeva valjka trenutačno usmjerava bicikl prema središnjem dijelu kućnog trenažera
 • potpuno glatka površina valjka smanjuje buku i trošenje guma
 • maksimalna izlazna snaga 830 W

TRENAŽER ELITE SUITO-T

Elite Suito-T je snažni i kompaktni kućni trenažer koji dolazi bez isporučene kazete i nudi potpunu kompatibilnost s nekoliko vrsta bicikala. Moćan je, čvrst i tih i dizajniran da ponudi realno, precizno i ​​zabavno iskustvo vježbanja na biciklu. Sadrži izravni prijenos kako bi osigurao povećanu točnost i smanjenu buku tijekom vježbanja, vrlo je stabilan čak i tijekom najintenzivnijeg sprinta, a njegova mala veličina olakšava transport i pohranu svugdje.

Koja je razlika između Suito i Suito-T modela?
SUITO i SUITO-T dva su identična smart kućna trenažera koja imaju iste tehničke specifikacije u pogledu strukturnih i elektroničkih značajki. Ono što ih razdvaja je kazeta, koja je uključena u Suito, ali nije u Suito-T.

Kompaktan dizajn
Glavna značajka je čvrsta čelična konstrukcija, idealna da osigura dugotrajnost i stabilnost čak i tijekom intenzivnih sprintova. Odlikuje se elegantnim i čvrstim profilom te širokom potpornom bazom s unaprijed sastavljenim potpornim nogama. Samo ih pravilno postavite kako biste aktivirali mehanizam automatskog zaključavanja. Integrirana ručka, smanjena veličina i tanak profil olakšavaju transport i čuvanje svugdje. Optimizirani dizajn čini ga kompatibilnim s raznim modelima bicikala i komercijalno dostupnim setovima lančanika.

Valjci Elite Arion Mag

Moderni i funkcionalni valjci, koji objedinjuju cjelokupni trening pomoću tri različita moda treniranja.

 • maksimalna kontrola pri pedaliranju
 • savršena glatka površina valjaka, te antistatićna plastika smanjuju šum prilikom vožnje i smanjuje trošenje gume
 • izrađen od otpornog i laganog termoplastičnog materijala
 • valjci paraboličnog oblika (85mm sredina, 100mm po krajevima) za bolje održavanje ravnoteže i bolju sigurnost
 • sklopiv

Dimenzije: otvoren 141 × 49.5 × 16 cm, zatvoren 73 × 49.5 × 22 cm

TRENAŽER ELITE TUO 2022

Tuo je interaktivni trenažer s automatskim podešavanjem otpora . Pouzdan, lagan, kompaktan, stvoren da se neprimjetno uklopi u bilo koji dio vaše kuće i istovremeno podiže vaše treninge na sljedeću razinu. 

Teo trenažer ima čvrstu i kompaktnu strukturu izrađenu od visokokvalitetnih materijala : aluminij, čelični okvir i noge od bukve. Drvo bukve je jedan od najljepših materijala koji se koriste u dizajnu interijera. Beechwood se ne odnosi samo na izgled, ono je također savršeno da apsorbira udarce tijekom treninga i osigura veliku stabilnost.

Značajke:

 • Simulacija nagiba: 10%
 • Točno mjerenje: +/- 5%
 • Kompaktna struktura i brzo postavljanje
 • Lagan i jednostavan za transport
 • Dizajniran za savršeno uklapanje u prostorije stana (Made in Italy – Dizajn je kreiran u suradnji s Adriano Designom)
 • Interaktivni trenažer – komunicira s bilo kojom vrstom aplikacija, softvera, računala i uređaja (pametnih telefona i tableta) s iOS, Android, OSX i Windows.
 • Bežični prijenos podataka
 • Kompatibilnost pogledajte ovdje.

Kompatibilan s Rizerom

Rizer simulira uspone do 20% i spustove do -10% nagiba uparujući sa softverom za virtualni trening kako bi se automatski uskladio s virtualnim gradijentom na zaslonu. Za realističnije vožnje, Rizer ima funkciju upravljanja tako da možete slobodno pomicati upravljač kada razbijate te uspone. 

Valjci QUICK MOTION Elite

 • integrirani magnetski sustav, 3 razine
 • sklapa se u tri dijela kako bi zauzimao što manje mjesta
 • parabolički valjci
 • integrirana ručka za lakše premještanje
 • niska razina buke

Trenažer NOVO FORCE Elite

Novo Mag Force s novim sistemom magnetskog opterećenja: odlično obnovljen.

 • Kompaktni novi magnetski sistem opterećenja
 • 5 stupnjeva opterećenja, prilagodljivo pomoću regulatora koji se montira na volan bicikla
 • Povećana stabilnost pri velikim brzinama,
 • Pojednostavljeno stavljanje, te skidanje bicikla
 • povećani promjer od 30mm elastogel valjka za smanjenje trenja i buke
 • Za kotače od 24″ do 29″
 • Jednostavno se sklapa i skladišti dok nije u upotrebi

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2023 Bike zone VK, HR