KACIGE KASK

Ekosustav koji upravlja funkcijom I dizajnom: vožnja biciklima kakvu nikada prije niste iskusili. Započnite put do vrhunskih performansi.

URBAN R

Čak i najčešće korištene rute skrivaju neočekivane izazove: zato smo dizajnirali kacigu posvećenu urbanim istraživačima, stvorenu da zadovolji potrebe onih koji putuju gradom. Sa svojom podesivom ventilacijom za savršenu kontrolu protoka zraka i svojim jedinstvenim oblikom za isticanje u gomili – Urban R je vaš biciklistički suputnik koji pruža maksimalnu udobnost. I u koje god vrijeme vozite bicikl, mijenjanje vizira prema svjetlosnim uvjetima je jednostavno.

PROTON ICON

Elementi su u savršenoj ravnoteži: performanse, aerodinamika i sigurnost. Dizajn vas ne ostavlja u nedoumici: Protone Icon je KASK-ov novi klasik, izuzetna kaciga za cestu, makadam, ciklokros i MTB cross-country. Svaki aspekt je redizajniran kako bi se performanse pomaknule do krajnjih granica.

mojito

Mojito³ je nepogrešiv u obliku i osobnosti: to je idealan spoj performansi, udobnosti i stila. Dizajn je savršeno uravnotežen kako bi ponudio maksimalnu udobnost i optimalnu prozračnost čak i kada situacija postane teška. Znate kada uzmete prepoznatljivi Mojito³ da stavljate legendarnu kacigu.

WINTER CAP

Zimska kapa služi kao temeljni sloj biciklističke kacige za zaštitu glave od hladnoće vjetra, održavajući vas zdravim za najhladnije zimske vožnje. Izrađena od merino vune, zimska kapa održava stabilnu temperaturu tijela, osigurava visoku prozračnost i brzo se suši. Napomena: Zimska kapa nije dostupna za kacige Elemento, Aero collection i Defender.

ELEMENTO

U potrazi za vrhunskim performansama, od kacige biste trebali očekivati ​​više od “samo” vrhunske aerodinamike i čiste težine. Elemento ima revolucionarni, novi dizajn s naprednim tehnologijama za pružanje najbolje sigurnosti i toplinske udobnosti bez obzira što vozite: cestom, cross-country, ciklokrosom ili šljunkom (ili sve četiri). Dizajniran u suradnji s INEOS Grenadiers Cycling Teamom, Elemento je namijenjen profesionalnim i poluprofesionalnim sportašima. Očekujte nove standarde u pogledu aerodinamike, ventilacije i performansi; očekujte ništa osim revolucionarne kacige za trening i utrke.

Urban R Visor

Vizir Urban R može se jednostavno zamijeniti i izvaditi jednim klikom pomoću sustava prekidača jednim pokretom. Vizir je dostupan u četiri boje: prozirna, ogledalo od iridija, crveno ogledalo, srebrno ogledalo i svjetlo dim.

valegro

Apsolutna sloboda u divljini na otvorenom: svaki sportaš zaslužuje udobnu, laganu kacigu čak i tijekom ekstremnog napora. Valegro, razvijen u suradnji s timom INEOS Grenadiers, nudi iznimnu lakoću i vrhunsku ventilaciju čak i na najtežim usponima i najtoplijim cestama.

Moebius Limelight

Sunce. Toplina. Kiša. Tama. U gradu, vremenska nepogoda testira bicikliste do krajnjih granica. Moebius Limelight je čvrsta kaciga za svakodnevnu upotrebu sa svojom školjkom otpornom na ogrebotine, odvojivim vizirom i otvorima za savršenu regulaciju topline. Integrirani Limelight LED na stražnjoj strani povećava vašu vidljivost i povećava vašu sigurnost na gradskim ulicama.

utopia y

Ova kaciga je brža, nema sumnje. Dobrodošli u novu eru aerodinamike i ventilacije: brzina i udobnost u svojoj čistoj biti. Izvorna Utopia bila je jedinstvena, ali Utopia Y još više pomiče granice inženjeringa i dizajna. Ova ažurirana, redizajnirana kaciga je nova, svježija verzija. Kao biciklisti, znamo sve o prednostima marginalnih dobitaka, a podrazumijeva se da ne želimo biti sputani čak ni najmanjom neučinkovitošću. Štoviše, savršeno pristajanje znači veću brzinu. Utopia Y je vaš najbolji saveznik na cesti dok ciljate na to mjesto na postolju.

moebius

Preživite urbanu džunglu s ovom jednostavnom, funkcionalnom, elegantnom kacigom. Što god vas grad bacio kao urbanog biciklistu, Moebius se briljantno nosi s čestom upotrebom, nudeći optimalnu udobnost u svim situacijama zahvaljujući svom sustavu ventilacijskih otvora za savršenu regulaciju topline. Stražnji reflektirajući umetak čini vas vidljivijima za bolju sigurnost u uvjetima lošeg osvjetljenja.

sintesi

U prirodnom svijetu pobjeđuju oni koji se prilagode. Sintesi je evolucija za biciklističke kacige: nudi učinkovite performanse, udobnost u svim uvjetima i maksimalnu zaštitu za svaku vožnju – bilo cestom, makadamom, MTB ili gradskim putovanjem. Bez obzira na vašu rutu, Sintesi je savršen izbor.

mistral

Iskoristite svoju čistu energiju, presjecite zrak. Jedinstveni dizajn Mistral aero kacige ubrzat će vas cijelim putem do cilja uz maksimalnu udobnost i sigurnost. Tim stručnjaka uključenih u razvoj osigurao je optimalne aerodinamičke karakteristike, čineći Mistral posebno prikladnim za triatlon i utrke na stazi.

bambino pro

Kada izazovete prirodne elemente, jedini način da uspijete je da postanete dio njih. Bambino Pro je kaciga koja svladava aerodinamički otpor svojim nepogrešivim, inovativnim dizajnom kako bi poboljšala vašu izvedbu u vožnji na vrijeme, triatlonu i utrkama na stazi. Bambino Pro ima uklonjivi magnetski vizir.

wasabi

Wasabi je biciklistička kaciga visokih performansi dizajnirana za sva godišnja doba. Savršen za svaku priliku, bilo na cesti, makadamu ili stazi, Wasabi nudi izvrsnu kontrolu topline kroz svoj inovativni sustav regulacije protoka zraka. Štoviše, podstava od Merino vune osigurava da ostanete na pravoj temperaturi.

caipi

Caipi, MTB kaciga dizajnirana za najizbirljivije vozače, suputnik je avanture koji obuhvaća bit divljih staza i spustova koji oduzimaju dah. Njegova mala težina pruža vam agilnost i samopouzdanje za svaki izazov u sjedalu, a njegova napredna tehnologija znači još veću sigurnost, kamo god vas biciklizam odvede.

moebius elite

Kaciga koja može proći kao funkcionalna moda u urbanom krajoliku, biciklistička kaciga Moebius Elite sigurna je koliko i elegantna s nekoliko detalja koji definiraju njezin elitni status. Reda podstava od merino vune, vrh i remen za bradu od sintetičke kože te sjajna završna obrada dodaju malo luksuza, dok školjka kacige otporna na ogrebotine ima ergonomski oblik s prednjim i stražnjim otvorima za promicanje upravljanja toplinom. Reflektirajući umetak na stražnjoj strani pomaže da budete vidljivi i sigurni.

mistral lw

Oslobodite svoj duh i odaberite najbrži put: radeći s vjetrom, Mistral LW je jedinstveno dizajnirana, lagana kaciga koja nudi udobnost i vrhunsku zaštitu kako biste prvi stigli do cilja. Zahvaljujući svojim izvanrednim aerodinamičkim svojstvima, Mistral LW je idealan izbor za prihvaćanje vaših triatlonskih izazova i briljiranje na stazi sa svojim savršenim spojem sigurnosti, aero performansi i male težine.

beluga

Kada se utrkujete s vremenom, morate biti u harmoniji sa svojom okolinom: svaka ušteđena sekunda je danak vašoj strasti i predanosti suštini brzine. Beluga je idealna kaciga za optimalne performanse u vožnji na vrijeme, kombinirajući agilnost i aerodinamičnost s jedinstvenim, prepoznatljivim dizajnom. Kratki rep smanjuje otpor vjetra i nudi iznimnu ventilaciju, dok se magnetski vizir lako uklanja kako bi se pružila maksimalna udobnost.

bambino pro evo

Aerodinamika, dovedena do ekstrema: Bambino Pro Evo koristi zrak u vašu korist, ujednačavajući protok preko svoje aerodinamičke školjke kako bi optimizirao čiste performanse. Jednostavan pogled potvrđuje pedigre ove kacige: njen dizajn je nepogrešiv, izdužen straga kako bi pristajao uz tijelo sportaša, s jedinstvenom ventilacijskom tehnologijom za poboljšano hlađenje i udobnost, čak i tijekom ekstremnog napora. Bambino Pro Evo – aerodinamičan poput zraka.

aero pro visor

Sve KASK aero kacige opremljene su magnetskim vizirom koji se lako skida. Aero Pro vizir može dodatno smanjiti aerodinamički otpor u usporedbi s prethodnim verzijama. Idealan oblik vizira identificiran je kako bi se maksimizirale performanse i razvili su ga inženjeri KASK-a, koji su proveli niz testova u aerodinamičkom tunelu zajedno s timom INEOS Grenadiers. Kompatibilan s kacigama Bambino Pro, Bambino Pro Evo, Mistral, Mistral LW i Beluga.

defender

Ova vam kaciga nudi puno više od jednostavne zaštite: možete se u potpunosti uroniti u svoju izvedbu zbog neusporedivog osjećaja slobode kao rezultat Defenderove strukture od punog ugljika. Iako iznimno lagan, Defender nudi sigurnost bez premca s poboljšanom zaštitom od udaraca. Defender je dizajniran za sportaše spusta, endura i freeridea: prihvatite svoju divlju stranu.

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2024 Bike zone VK, HR