Vrhunski trkaći bicikl

Iz naslijeđa veličine dolazi novi standard brzine. Sedam generacija u izradi, Madone SLR je naš najbrži i najlakši Madone disk ikada, pomičući granice mogućeg s trostrukom prijetnjom neviđene aerodinamike, iznimne kvalitete vožnje i laganog dizajna. Ovaj bicikl spreman za utrke opremljen je nikad prije viđenom IsoFlow tehnologijom koja vam daje svaku prednost u brzini i upravljivosti.

Novi standard brzine
Sada 60 sekundi/sat brže*

Nikada prije viđena IsoFlow tehnologija

Brutalna izvedba. Potpuna udobnost.

Potpuno nova IsoFlow tehnologija upija zamorne neravnine na cesti tako da možete dulje voziti jači. Evolucija IsoSpeed ​​udobnosti usmjerena na utrke, IsoFlow se savija preko neravnina za glatku vožnju, poboljšava aerodinamiku i smanjuje težinu kako bi uštedio dragocjene sekunde u sjedalu.

Neviđena aerodinamika cestovnog bicikla

Vrag je u detaljima kada je riječ o brzini kojom se pobjeđuje u utrkama. Svaki element novog Madone SLR-a stručno je oblikovan kako bi se stvorio naš najaerodinamičniji okvir i kokpit ikada za cestovne utrke, uključujući novu generaciju Kammtail oblika cijevi, aero-optimizirani dizajn šipke/drške i potpuno novu IsoFlow tehnologiju koja uglađuje zrak dok prelazi preko bicikla i ubrzava ga kroz okvir za još veću slobodnu brzinu.

Pozicioniran za moć

Ergonomski i aerodinamičan položaj za vožnju

Remontirana šipka/drška s kraćim dohvatom i poklopci koji su 3 cm uži od oklopa postavljaju vas u udobniji ergonomski položaj za vožnju. Ovaj uži položaj haube također uvelike smanjuje otpor vozača za dodatnu aerodinamičku brzinu dok zadržava kontrolu pri padovima tako da ne gubite snagu u eksplozivnim trenucima.

Lakši nego ikada

Novi dizajn za skidanje grama

Novi lagani dizajn i naš najbolji i najlakši OCLV Carbon čine Madone sedme generacije našim najlakšim Madone diskom ikada, koji je oko 300 grama manji od prethodne ultra-lagane verzije.

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2024 Bike zone VK, HR