Oakley Sutro

Oakley Sutro, velike, hrabrog izgledai nude izvrsnu vidljivost i zaštitu očiju, a svijetu govore da vozite bicikl! Ako se ozbiljno bavite biciklizmom, zanemariteljubomorne civile i uživajte u vrhunskoj zaštiti i izvrsnom pregledu.

SUTRO

RAZLOZI KUPNJE
+
Veliki, ali stilski+
Odličan objektivRAZLOGI IZBJEGAVANJA

Vjerojatno ne za povremenog biciklista

Sutro dolazi u različitim kombinacijama objektiva i okvira – ukupno 16 – ali model koji smo testirali bio je specifičan za biciklizam i kao takav je došao s objektivom Prizm Road s osnovnom bojom ruže. Tehnički gledano, ovo osigurava povećani kontrast, 20 posto propusnosti svjetla i najbolje radi na “srednjem svjetlu” (što god to moglo biti). Okvir je lijep i lagan, a očito i budući da je jednodijelna leća toliko velika i okvir mora biti.

PERFORMANSE

Velika veličina Sutra zapravo je vrlo ohrabrujuća dok vozite bicikl jer osigurava dobru zaštitu područja vašeg lica koje se proteže daleko izvan vaših očiju i također otežava ulazak vanjskog svjetla sa strane, odozgo ili odozdo i mogu uzrokovati smetnje, dok se isto odnosi i na prašinu i prljavštinu.

RAZNO OD OAKLEY-a

Izdvjamo neke od modela, za ponudu i cijene nas posjetite. Vaš Bikezone

NAOČALE OAKLEY 9333 93137 RADAR PACE POL BLK/PRIZM ROAD/CLEAR

Oakley Radar Pace pametne sunčane naočale predstavljaju trijumf partnerstva s Intelom koje je posvetilo godine istraživanja i razvoja spoju Oakley performansi i Intelove stručnosti u napretku tehnologije. Radar Pace je sustav treniranja integriran u sunčane naočale i aktiviran glasovnim naredbama u stvarnom vremenu koji izrađuje jedinstven program treninga, prati vaše performanse i funkcionira kao Vaš osobni trener.

NAOČALE OAKLEY 9471 03 ENCODER MATTE BLACK/PRIZM BLACK

Oakley Encoder su sportske naočale koje savršeno pašu uz kapu ili kacigu, a dizajnirane su kako bi se mogle koristiti za vrijeme niza različitih aktivnosti na otvorenom. Progresivni dizajn okvira u kombinaciji sa širokom lećom nudi jedinstven izgled i poboljšano vidno polje. Produženo područje zaštite leće, umjereno krut okvir i krila okvira niskog profila čine Encoder savršenim odabirom za širok spektar sportova u svim svjetlosnim uvjetima.

NAOČALE OAKLEY 9401 05 FLIGHT JACKET MATTE NAVY RETINA BURN/PRIZM ROAD

Aerodinamički inženjering čini ove naočale specijalistom za brzinu u biciklizmu, trčanju i ostalim sportovima. Otvoreni rub iznad obrva maksimizira gornje vidno polje, a novi Advancer jastučići za nos otvaraju strujanje zraka za borbu protiv zamagljivanja i pregrijavanja. Dvije duljine zamjenjivih krila okvira čine Flight Jacket naočale kompatibilnim sa većinom dostupnih kaciga.

NAOČALE OAKLEY 9208 49 RADAR EV PATH RETINA BURN/PRIZM ROAD

Originalne Oakley Radar® sunčane naočale koriste cijelo znanje proizašlo iz desetljeća istraživanja i suradnje s najboljim svjetskim sportašima te u kombinaciji s višim Radar EV lećama i proširenim opsegom vidljivosti u gornjoj perifernoj regiji donose izvrsne performanse prilikom niza različitih aktivnosti na otvorenom.

NAOČALE OAKLEY 9208 13 RADAR EV PATH STEEL/CLEAR BLK IRID.PHOTOCHROMIC

Originalne Oakley Radar® naočale koriste cijelo znanje proizašlo iz desetljeća istraživanja i suradnje s najboljim svjetskim sportašima te u kombinaciji s višim Radar EV lećama i proširenim opsegom vidljivosti u gornjoj perifernoj regiji donose izvrsne performanse prilikom niza različitih aktivnosti na otvorenom.

NAOČALE OAKLEY 9290 63 JAWBREAKER BLACK GREY FADE/PRIZM ROAD BLACK

Oakley Jawbreaker™ postale su vrhunske sportske naočale zahvaljujući dizajnu s proširenim vidnim poljem u gornjoj perifernoj regiji, Switchlock™ tehnologijom za jednostavno mijenjanje leća i krilima okvira koja se prilagođavaju na tri različite duljine radi kompatibilnosti s kacigom. Lagan i moderan okvir nudi izdržljivost i cjelodnevnu udobnost, a Prizm™ leće pružaju odličnu vidljivost za maksimalno iskustvo prilikom niza aktivnosti na otvorenom.

ZANIMA VAS OAKLEY PONUDA?
J. DALMATINCA 19, VINKOVCI
TEL: 032 30 60 60

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2024 Bike zone VK, HR