RAZNO OD GIANTA

Svatko od nas ima svoje izazove, ciljeve i razloge za vožnju. U Giantu nam je svrha pomoći vam da oslobodite svoj puni potencijal bez obzira na odabrani put. To radimo s našim proizvodima, svojim ljudima i pričama koje dijelimo. Dođite osjetiti kako je to biti neograničen. Dođi voziti se s nama.

GIANT 24 XTC JR CRNA

XTC Junior savršen je način da se mladi vozači upoznaju s terenskom vožnjom ii uđu u svijet biciklizma. Dizajniran da pruža zadovoljstvo mladim vozačima, XTC Jr. 24″ je samo prave veličine i ima sve potrebne značajke. S laganim aluminijskim okvirom, prednjim ovjesom, 24-inčnim kotačima koji se brzo kotrljaju i gumama spremnim za stazu, ovaj mini brdski bicikl spreman je za avanturu.

GIANT FATHOM 29 1 CF CRNA/UGLJENA

Fathom 1 29″ ima ažuriranu geometriju koja proizvodi stabilnu kvalitetu vožnje za izazovne XC staze. Okvir je izrađen od aluminija ALUXX SL i optimiziran je za ovjesnu vilicu od 130 mm za glatku kontrolu na nizbrdicama. Ažurirani Giant WheelSystem dolazi s gumama bez zračnica, što olakšava doživljaj dodatne učinkovitosti i kontrole, kao i smanjeni rizik od poteškoća i nezgoda na terenu tijekom vožnje.

GIANT XTC SLR 29 1 TIRKIZNA

Giant XTC SLR 1 napravljen je s laganim aluminijskim okvirom ALUXX koji se odlikuje klasičnim MTB hardtail dizajnom. Geometrija okvira posebno je dizajnirana za 29″ kotače te suspenzijsku vilicu od 100 mm hoda što omogućuje idealnu ravnotežu, stabilnost i upravljivost na svim vrstama terena. Boost razmak glavčine daje dodatni prostor i krutost kotačima, a novi Giant WheelSystem s gumama bez zračnica omogućuje glatkiju i učinkovitiju vožnju.

GIANT TALON 4 GE TAMNO PLAVA

Osjetite stazu s novim Giant Talon aluminijskim MTB biciklom stvorenim za ambiciozne vozače. Dolazi na stabilnim i brzim 27.5-inčnim kotačima tako da možete ubrzati tempo na usponima i pustiti se prilikom spusta.

Izgrađen je s laganim aluminijskim okvirom ALUXX koji se odlikuje klasičnim hardtail dizajnom te uravnoteženim karakteristikama vožnje na većim 27.5-inčnim kotačima i izvrstan je izbor za XC terene. Geometrija okvira posebno je dizajnirana za njegovu veličinu kotača i suspenzijsku vilicu hoda od 80mm. Omogućuje samopouzdanu vožnju koja je savršena za ambiciozne vozače koji svoje terenske vještine žele podići na višu razinu.

GIANT TALON E+ 3 29 PEPELJASTO PLAVA

Giant Talon E+ je robusni E-bicikl koji pruža optimalnu asistenciju s prirodnim osjećajem pedaliranja i potpunu kontrolu tako da se možete zabaviti i proširiti svoje sposobnosti za off-road vožnju.

Uz lagani aluminijski okvir koji kombinira klasični hardtail dizajn s modernom tehnologijom E-bicikla, Talon E+ 29 pruža udobnost i samopouzdanje na neistraženim terenima. Savršen je za biciklističke staze ili XC staze, sadrži SyncDrive Core motorni sustav koji olakšava teške uspone i potiče Vas da produžite vrijeme vožnje.

Opremljen je suspenzijskom vilicom hoda od 100 mm za ublažavanje neravnina, a 29-inčni kotači nude mu stabilnu, uravnoteženu kvalitetu vožnje. EnergyPak baterija s bočnim prihvatom uredno je integrirana u okvir i lako se uklanja za punjenje. RideControl ONE tehnologija omogućuje vam podešavanje postavki tijekom pedaliranja za maksimalno iskustvo prilikom svake vožnje.

GIANT DJEČJI 16 ARX F/W NARANČASTA

Većina bicikala za mlade izrađena je s težim okvirima i materijalima, ali ARX je dizajniran da bude lakši, brži i zabavniji za mlade vozače. Činjenica je da manji vozači mogu imati još veću korist od lakšeg bicikla. Sa svojim aluminijskim okvirom i vilicom ALUXX, ARX je najlakši bicikl u svojoj kategoriji – što ga čini zabavnijim u vožnji. Okvir ima niže težište za dodatnu stabilnost, a ima i svestrane gume koje mogu podnijeti grube ceste, staze i šumske putove. Opremljen i laganim komponentama koje su prilagođene mladim vozačima za ugodno iskustvo svake vožnje.

Imate pitanja?

Pošaljite mail

J. Dalmatinca 19, Vinkovci
32100  HR

Tel/fax E-mail

© 2004 - 2024 Bike zone VK, HR