Polisport WindScreen

zaštita od vjetra i mušica za najmlađe vozače koji su u prednjim sjedalicama

Dodatna zaštita od kiše, vjetra i insekata. Naše vjetrobransko staklo osigurava ugodnu vožnju biciklom za dijete, posebno u nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Također se pokazao nevjerojatno elastičnim, jer su jaki vjetrovi koje smo doživjeli tijekom zime rezultirali time da je bicikl u brojnim prilikama ležao na boku (iako je bio naslonjen i zaštićen). Vjetrobransko staklo uspjelo je proći neozlijeđeno svaki put – na moje veliko zadovoljstvo, jer mi se srce topi svaki put kad vidim bicikl kako leži na boku nakon posebno jake oluje.

U početku sam imao rezerve da li bi vjetrobran prednjeg sjedala mogao djelovati poput jedra po jakom vjetru i povući me s puta, ali to se uopće nije pokazalo kao problem. Zapravo, bilo je sjajno imati mogućnost zaštititi se od njega kad se vraćate iz predškole, bez T-a na biciklu !!

Eto vam, ako za prijevoz djeteta koristite prednje sjedalo za bicikl, vjetrobransko staklo za bicikl Polisport pružit će veliku zaštitu i udobnost kada vrijeme postane hladno i mokro, a ohrabrujuće će potrajati kap-dvije.

Toplo preporučeno kao izvrstan način da zaštitite svoje dijete od kiše i vjetra dok je na prednjem sjedalu za bicikl.