eSHIFT RJEŠENJE PRIJENOSA

Sa zaslonom iz zaslona Bosch eBike Systems možete pronaći svog idealnog suputnika – od čiste upravljačke jedinice do višenamjenskog putnog računala ili rješenja za pametni telefon na upravljaču.
eSHIFT

Udobnost u svakom trenutku dok ste u pokretu

Električno rješenje za mijenjanje stupnjeva prijenosa eShift čini mijenjanje brzina lakšim, učinkovitijim i udobnijim. Mijenjajte sami ili pustite eShift da mijenja brzinu na temelju vaše kadence. U suradnji sa stručnjacima za sustave mjenjača, Bosch eBike Systems je razvio različite varijante za sustave mijenjača glavčine – stražnjeg mjenjača. Mjenjači nakratko “prigušuju” motor tijekom procesa mijenjanja stupnjeva prijenosa za glatke promjene stupnjeva prijenosa.

• Brzo napredujte u prometu s brzim i preciznim promjenama brzina.

• Vozite se s većom udobnošću, uživajte u okolini bez ometanja.

• Budite opušteniji na cesti zahvaljujući optimiziranim mjenjačima.

• Usredotočite se na uspon: eShift osigurava glatku promjenu stupnjeva prijenosa.

Samostalno mijenjanje stupnjeva prijenosa uz eShift u Smart Systemu.

Bilo da putujete na posao, prevozite tešku robu ili se vozite gradom. “Manualna” verzija eShifta pruža vam električnu podršku tijekom mijenjanja brzina. Vi mijenjate brzine, a eShift mijenja brzine u optimalnom trenutku na temelju vašeg položaja papučice. Potpora motora je suspendirana na djeliće sekunde, vi jednostavno nastavljate pedalirati. Promjene brzina su glatke i postaju sporedni problem. Isprobajte manualne eShift mjenjače tipa Rohloff i 3×3:

Automatsko mijenjanje brzina s eShift u pametnom sustavu

Vozite se lagano ili brzo – ali u potpunoj udobnosti jer ne morate sami mijenjati brzine. Samo postavite željenu kadencu u aplikaciji eBike Flow ili na zaslonu i eShift automatski odabire odgovarajuće stupnjeve prijenosa. Funkcija automatskog prebacivanja u niži stupanj prijenosa još više povećava udobnost, dok se zaustavljate, eShift već reagira i osigurava da morate samo lagano pedalirati kada ponovno krenete tako da dobivate optimalnu podršku.Iskusi automatski eShift s tehnologijom Enviolo.

OPTIMALNA KADENCA

Opuštena vožnja, tako da ne morate brinuti o dometu?

Preporučamo kadencu od oko 50 okretaja u minuti (rpm).

Želite brzo stići od A do B?

Optimalno ćete stići na svoje odredište brzinom od oko 65 o/min.

Tražite sportski izazov na svojoj vožnji e-biciklom?

Naša preporuka je kadenca od oko 80 rpm.

Izvor: keindl-sport

Verified by MonsterInsights