eBIKE MODULI VOŽNJE I ABS SUSTAV

Odaberite odgovarajući način vožnje

Dinamičan na stazi, štedljiv na turi, opušten u gradu ili snažan za prijevoz s eCargo biciklom – odaberite odgovarajući način vožnje i pogonska jedinica će vam pružiti optimalnu potporu. U Smart Systemu sve načine vožnje prilagođavate svojim osobnim preferencijama. Sami odlučite s kojom podrškom i dinamikom, kao i s kojim maksimalnim okretnim momentom i do koje maksimalne brzine će vas eBike povesti naprijed. Sve načine vožnje možete prilagoditi svojim potrebama u aplikaciji eBike Flow. Dakle, ne samo da dobivate najbolju moguću podršku za svoje treniranje, putovanje na posao i izlete, već i onu koja je upravo prilagođena vama.

Načini vožnje za eBike na Smart System platformi:

ABS KOČNICE

Sigurnost

Nekada su mnogi ljudi koristili stražnju kočnicu samo iz opreza ili straha. Novi Bosch eBike ABS sada vam omogućuje sigurnije i pouzdanije kočenje s obje kočnice u isto vrijeme. Može spriječiti blokiranje prednjeg kotača i tako pomoći u izbjegavanju proklizavanja. Ostajete sigurni u sjedalu čak i tijekom iznenadnog snažnog kočenja bilo da ste na čvrstom asfaltu ili skliskim makadamskim stazama. Budući da je svaki eBike drugačiji, ne postoji jedan tip ABS koji bi odgovarao svima, stoga, tu je pravi ABS za tip eBike modela koji podržava vaš proces kočenja na najbolji mogući način.
ABS prednji kotač

Senzori brzine kotača prate brzinu kotača. Ako se očekuje blokiranje prednjeg kotača tijekom pretjeranog kočenja, Bosch eBike ABS kontrolira pritisak kočenja i poboljšava stabilnost vožnje i upravljivost eBikea – to je posebno vidljivo na skliskim površinama. Dobro koordinirano i osjetljivo kočenje značajno povećava kontrolu i stabilnost.

Kontrola podizanja stražnjih kotača

U slučaju ekstremnog prekomjernog kočenja prednjeg kotača. Inteligentna kontrola podizanja stražnjeg kotača Bosch eBike ABS smanjuje mogućnost naglog kočenja i smanjena je vjerojatnost izbacivanja preko upravljača. Prednja kočnica može se koristiti aktivnije.

Dohvaćanje statistike kočenja

Zaslon Kiox 300 i Kiox 500 može se koristiti za dohvaćanje informacija o vašem ponašanju pri kočenju. Ako se koristi prednja kočnica, put kočenja i vrijeme kočenja se bilježe i mogu se prikazati, time vam se daje osjećaj kako različita površina može utjecati na vaš put kočenja. Usporedite put kočenja na šljunku ili asfaltu, analizirajte svoje kočenje i poboljšajte svoj učinak kočenja.

Izvor: keindl-sport

Verified by MonsterInsights